Kære konfirmander

2018

Nu nærmer konfirmationerne sig igen! Det er som altid både skønt at konfirmere de glade unge mennesker og vemodigt at skulle sige farvel til dem.Vi har oplevet mange ting sammen siden september 2017. Vi har lært hinanden at kende i konfirmandstuen om onsdagen, men vi har også været på pilgrimsvandring i oktober, holdt gudstjeneste sammen, holdt juleafslutning, været i Domkirken i Viborg og til teaterforestilling.Konfirmanderne har alle læst tegneserien ”Menneskesønnen” af Peter Madsen. Vi har været på udflugt til Aarhus en hel dag, hvor vi var på tur rundt i ”bagsiden” af Aarhus med en hjemløs som guide. Det gjorde et stort indtryk på både konfirmander og voksne. Vi var også på ARoS. Vi har holdt lejr i konfirmandstuen og i Egnscenteret i Sjørslev. Der var besøg fra unge fra Folkekirkens Nødhjælp, og der var STOMP i Egnscenteret. Vi arbejdede med, hvad et hjem er nogle sov i kirken andre i Egnscenteret. Om søndagen samlede konfirmanderne ind til Folkekirkens Nødhjælp. De sidste uger går med ”finpudsning” af trosbekendelsen, bønner og salmevalg til konfirmationerne og lidt bedre bibel-kendskab. Kære konfirmander, tak for denne gang, pas godt på jer selv og hinanden – og husk, hjem, det er der, hvor hjertet er!

Kærlig hilsen Inge

Vi opfordrer alle til at flage for konfirmanderne på deres store dag!

Sjørslev : søndag den 6. maj kl. 10.00

Lysgård : søndag den 13. maj kl. 9.00