Konfirmation 2022

Almind søndag den 8. maj 2022

Almind Nordre Skoles afdeling på Rindsholmvej

St. Bededag den 13. maj 2022

Hvordan bliver man konfirmand i Sjørslev-Almind-Lysgård kirke?

Alle der begynder i 7. klasse august 2021 og bor i sognene kan blive konfirmeret i maj 2022 ved at følge konfirmandundervisningen og ved at gå i kirke.

For at blive konfirmeret skal man være døbt, er man ikke det, når undervisningen begynder, så aftales dette med kommende konfirmand og familie.

Man kan godt blive konfirmeret i Sjørslev-Almind-Lysgård, selv om man ikke bor i sognet. Det er dog en god ide, at kontakte sognepræst Inge Mader på imje@km.dk inden man melder sig til.

Det er muligt at følge konfirmandundervisningen hos en anden præst og blive konfirmeret i en af kirkerne, hvis man går i skole et andet sted end Hald Ege Skole eller Trekløverskolen, Kjellerup afd.

Konfirmandundervisningen forventes at starte i uge 43 2021, der vil blive indkaldt til forældremøde for de tilmeldte, inden undervisningen begynder. Skolen på Rindsholmvej i Almind begynder også først konfirmationsforberedelsen efter efterårsferien.

Konfirmationstilmelding foregår både på papir og elektronisk.

Elektronisk tilmelding: via linket herunder

Den elektroniske tilmelding skal godkendes af begge forældre, når der er fælles forældremyndighed.

Skriftlig tilmelding:

Her er et link til konfirmandindskrivningsblanketten

Udskriv blanketten og udfyld, medbringes til forældremøde for de tilmeldte.

Papir blanketten skal vi have, da forældrene skal give tilladelser til fotografering m.m.

Det muligt at kontakte kordegn Jonna Schmidt Jensen på jsj@km.dk så hjælper hun!

FRIST FOR TILMELDING ER TORSDAG DEN 30. SEPTEMBER 2021.